Izboljšajte uspešnost svoje spletne strani z brezplačno analizo

Imate občutek, da vaša spletna stran ne deluje optimalno in ne dosega željenih ciljev? Z brezplačno analizo, bomo preverili ključne dejavnike, ki vplivajo na uspešnost rezultatov in vam posredovali priporočila za izboljšavo vaše spletne strani.

Zaupalo nam je že več kot 100 naročnikov

Inotherm
 Adria Holidays
Nova KBM
 Roletarstvo Medle
Kamp Šobec
Univerza v Ljubljani
Century 21
Charming Slovenia
Klepet ob Kavi

Odklenite polni potencial vaše spletne strani

Naša obsežna analiza spletne strani, vključuje testiranje: hitrost nalaganja spletne strani, mobilno ter uporabniško izkušnjo, tehnično delovanje in prodajno pot, skupaj več kot 20+ kritičnih dejavnikov, ki vplivajo uspešnosti.

Naši strokovnjaki z več letnimi izkušenjami, uporabljajo lastno znanje ter najnovejše tehnike za identificiranje teh kritičnih dejavnikov. Pridobite brezplačno analizo potencialnih napak in priporočila za uspešno prodajno spletno stran.

Kaj zajema analiza spletne strani?

Hitrost nalaganja spletne strani

Vsaka dodatna sekunda nalaganja, negativno vpliva na prodajo ter Google rangiranje. zato bomo testirali in odkrili potencialne faktorje, ki zavirajo hitrost vaše spletne strani.

Uporabniška izkušnja

Testiranje ali je spletna stran prodajno usmerjena in obenem informativno logična, ali so ključni postopki v ustreznem zaporedju in če enostavno in hitro pripeljejo do zastavljenih ciljev.

Splošno delovanje spletne strani

Obsežni pregled na mobilnih ter namiznih računalnikih; ali delujejo vse povezave, če delujejo vsi obrazci, vidljivost, berljivost vsebine in prekrivanje barv.

Tehnično delovanje spletne strani

Obsežni pregled na mobilnih ter namiznih računalnikih. Testiranje zajema delovanje javascript interakcije in animacij, mobilno navigacijo ter delovanje programske kode.

Poročilo in smernice

Izdelava podrobnega poročila analize, ki zajema vse naše ugotovitve, obenem pa tudi smernice za izboljšavo vaše spletne strani.

Preverite uspešnost vaše spletne strani!

Kako poteka brezplačna analiza in kako jo lahko pridobite?

Izpolnite obrazec

Izpolnite dani obrazec in nam sporočite vaše mnenje, poslovne cilje ter morebitne težave, ki jih imate.

1.

Pregled prejetega naročila

Vaše naročilo bomo pregledali in se pred začetkom podrobneje posvetovali o vaših končnih ciljih.

2.

Analiza spletne strani

Naši strokovnjaki bodo analizirali vašo spletno stran po več kot 20+ kriterijih.

3.

Poročilo in priporočila

Po končani analizi vam bomo posredovali poročilo o analizi spletne strani, njene pomanjkljivosti ter predloge za izboljšave.

4.

Ste pripravljeni izboljšati uspešnost vaše spletne strani?

Izpolnite spodnji obrazec!

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.