Izdelava spletne strani

Kategorije: Spletne strani

Kvaliteto je treba vedno plačati, tako je tudi pri izdelavi spletnih strani in pri drugih opravilih, povezanih s spletom. Če se odločimo za najcenejšo ponudbo, se bo hitro izkazalo, da ta ni tudi najugodnejša – pojavili se bodo dodatni stroški in različne nevšečnosti, ki lahko podjetju povzročijo tudi precej škode. V prvi vrsti pri ponudnikih poceni spletnih strani opazimo že skromno izdelavo same strani – vizualno spletna predstavitev ni unikatna, ne izstopa in ni prilagojena našim željam. Pogosto smo pri takšnih ponudnikih omejeni in ne moremo uresničiti vseh svojih zamisli. Težave pa se pojavljajo tudi po objavi spletne strani na spletu – stran ni dosegljiva zaradi izpadov strežnika, nalaga se počasi, ne beleži se statistika obiska… Najhuje pa je, da se na ponudnika izdelave spletnih strani ne moremo več zanesti. Pri naročilu spletne strani za 100€ ne moremo računati na strokovno podporo, kar je še posebej neugodno, ko želimo hitro odpraviti težave, ki nam povzročajo poslovno škodo ali slab vtis pri potencialnih strankah. Skratka, naročilo poceni spletne strani se na dolgi rok izkaže za zelo drago investicijo, ki vsega svojega vložka nikakor ne povrne. Lahko se celo zgodi, da nam takšna spletna predstavitev prinese več škode kot koristi. Edina korist, ki jo pri tem dobimo, je dragocena izkušnja za prihodnost, s katero se obrnemo na profesionalne izdelovalce spletnih strani.

 

Raje se odločimo za kvalitetnega in izkušenega ponudnika spletnih storitev. Takšni ponudniki, ki so v poslu že več let, vedo, da je kvaliteta spletne strani na prvem mestu, cena pa se prilagaja glede na obseg dela in zahtevnost izdelave spletne strani. Tako lahko poskrbimo, da naročnik dobi točno takšno spletno stran, kot si jo zamisli. Dodatne funkcionalnosti niso problem, prav tako so možni dodatni popravki po dogovoru.

 

Kvalitetna izdelava spletne strani pomeni:

  • Da se vsakemu naročniku posebej posvetimo
  • poskrbimo za njegove individualne želje in potrebe, pri tem pa znamo tudi svetovati.
  • Poskrbeli bomo, da bo izdelana spletna stran res služila svojemu namenu, torej da bo zgledno predstavljala podjetje, zagotovila dotok novih strank ali pa prodajala izdelke ali storitve.
  • Po tem, ko bo spletna stran objavljena, pa bomo še vedno na voljo za vsakega naročnika. Po potrebi opravimo še naprednejša dela na spletni strani, stran optimiziramo za spletne iskalnike in podobno.
  • Hkrati zagotavljamo, da se bo stran hitro in nemoteno prikazovala vsem obiskovalcem, v primeru kakršnih koli težav pa se vam bomo takoj posvetili in nepravilnosti v trenutku odpravili.

 

Ker je cena v veliki meri odvisna od želja naročnika, se bomo vsakemu posebej posvetili. Na podlagi želja in potreb posameznika ali podjetja bomo sestavili informativno ponudbo, ki služi kot podlaga za končno naročilo in začetek dela. Seveda bomo prisluhnili tudi vsem spremembam in prilagoditvam, ki se morda pojavijo med procesom izdelave spletne strani, zato brezplačna informativna ponudba nikakor ni obvezujoča in dokončna – vse se lahko še naknadno dogovorimo.

 

Razlika v ceni torej pomeni še veliko večjo razliko v ponudbi, zato naj izdelava spletnih strani cenik ne vpliva na izbiro ponudnika izdelave spletne strani. Če nam je cilj le to, da se ime podjetja pojavi na spletu, si lahko spletno predstavitev izdelamo kar sami, za kakšne bolj resne namene pa je bolje, da izdelavo spletnih strani zaupamo za to usposobljenim strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za vse naše želje. Najugodnejša ponudba je na koncu tista, ki nam prinese največ koristi in najboljše rezultate, in ne tista, ki obljublja najnižjo ceno.

Pojdi nazaj

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.