Izdelovanje spletnih strani nikakor ni enostavna naloga

Izdelovanje spletnih strani namreč ni opravilo, ki obsega le popoldansko programiranje. Izdelava spletnih strani se začne s skrbnim načrtovanjem in pripravo, saj je ključnega pomena prav to, da je koncept spletne strani že vnaprej pripravljen in prilagojen dejanskemu namenu nastajajoče spletne strani, s čimer se izognemo morebitnim težavam pri kasnejših prilagoditvah. Zelo nerodno bi bilo, če bi bila spletna stran sestavljena v obliki foruma, služila pa bi predstavitvi podjetja, oziroma manj izrazit primer, hitro se lahko zgodi, da je struktura spletne strani neprimerna, na primer da manjka prostor za oglase, dodatno navigacijo, slike in podobno. V takšnih primerih je potrebno popraviti izvorno kodo, kar lahko povzroči veliko preglavic, zato je predhodno načrtovanje še kako pomembno.

 

Pa tudi po tem, ko je spletna stran izdelana, se delo ne konča. Treba je poskrbeti za čim večji dotok obiskovalcev, čemur služi optimizacija za iskalnike ali oglaševanje, poleg tega je potrebno včasih kaj popraviti ali dopolniti, saj se nekatere morebitne pomanjkljivosti pokažejo šele po dolgotrajni uporabi spletne strani. Seveda je potrebno redno osveževati in dodajati vsebino, po določenem časovnem obdobju pa pride na vrsto tudi prenova spletne strani.

 

Opisani postopek seveda še zdaleč ne obsega vseh pomembnih in manj pomembnih opravil, s katerimi se ukvarjajo izdelovalci spletnih strani, služi naj le kot prikaz, da izdelovanje spletnih strani ne pomeni le kodiranja. Zato navadno za izdelavo celotne spletne strani ne skrbi le ena oseba, temveč se delo razdeli vsaj med programerje in grafične oblikovalce, pogosto pa je v ekipi tudi strokovnjak za marketing, pisec vsebin za spletno stran, fotograf… Zaradi zapletenosti samega procesa se splača ob naročilu izdelave spletne strani investirati nekaj več denarja, saj se bo naložba hitro povrnila, če bo spletna stran izdelana natančno in strokovno.

Pojdi nazaj

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.