Tudi prenova spletnih strani je pomembno opravilo!

Prenova spletnih strani se ne izvaja le takrat, ko je s stranjo kaj narobe, temveč tudi v številnih drugih primerih. Predvsem je prenova občasno pomembna pri spletnih trgovinah, saj le izdelava spletne trgovine še ne zagotavlja uspešnega poslovanja – treba je ugotoviti, kaj na strani najbolj prodaja, nato pa pomanjkljivosti prilagoditi. Pa tudi takrat, ko je trgovina popolnoma prilagojena svojemu namenu, je dobro kdaj pa kdaj osvežiti opise izdelkov, dodati nove slike ali pa le dodati nove izdelke v ponudbo. V takšnih primerih nam niti ni treba resneje posegati v samo strukturo spletne strani, lahko pa z majhnimi dodatki poskrbimo za boljšo prodajo in tudi boljšo optimizacijo spletnih strani.

 

Informativne spletne strani je potrebno nujno osvežiti takrat, ko objavljeni podatki niso več točni, vsekakor pa se kakšna manjša prenova priporoča večkrat. S hitrim razvojem interneta se spreminjajo tudi modne smernice, prav tako se razvijajo nove tehnologije. Najnovejša tehnologija bo po letu dni morda že zastarela, posledično se bo to odražalo na daljšem nalaganju strani, popačenem prikazu elementov in podobno. S prenovo poskrbimo, da je spletna stran vedno v skladu z najnovejšimi tehnologijami, ki vsem obiskovalcem omogočajo kar se da prijetno uporabniško izkušnjo.

 

Prenova spletnih strani zajema tudi čas za pregled rezultatov dotedanjega dela. Pri spletnih trgovinah brez težav preverimo podatke o poslovanju za določeno obdobje, pri drugih vrstah spletnih strani pa si ogledamo podatke o obisku in obnašanju obiskovalcev na strani. Če odkrijemo kakšne pomanjkljivosti jih seveda odpravimo, če ne pa le optimiziramo tiste elemente strani, ki bi nam lahko koristili še bolje.

 

Da ne bi ogrozili dolgoletnega trdega dela, je prenovo spletne strani morda bolje zaupati strokovnjakom, ki se s tem poklicno ukvarjajo. Vsekakor moramo pred vsakršnim večjim posegom narediti varnostno kopijo, vsa opravila pa moramo izvajati premišljeno in celovito, če se jih lotevamo sami.

Pojdi nazaj

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.