Zmagovalci za najpodjetniško idejo za leto 2011/2012

Kategorije: Drugo

Podjetje Eduart softver d.o.o. je pridobilo naziv za Najpodjetniško idejo 2011/2012 po zaslugi spletne aplikacije za poučevanje in učenje glasbe. Ambiciozno podjetje je z razvojem aplikacije začelo že leta 2009, ko je zaživela ideja poenostavljenega pouka glasbe. Aplikacija Eduart music omogoča enostavnejšo in učinkovitejšo interakcijo med učiteljem in učencem glasbene šole, saj omogoča preprosto učenje na daljavo, poleg tega pa združuje še nekatere druge prednosti. Predvsem uporaben je generator za pripravo vaj, ki izdela načrt vadbe in učitelju precej poenostavi poučevanje, hkrati pa učencu zagotovi kvalitetne in poučne naloge, ki jih lahko opravi kar doma. Poleg osnovne aplikacije Eduart music – Glasbena šola je podjetje pripravilo tudi aplikacijo Eduart music – eAdministracija, ki omogoča preprosto organizacijo dela s prej omenjeno aplikacijo.

 

Ponosni smo, da smo tudi mi dodali svoj prispevek k uspehu podjetja. Za zmagovalni projekt Eduart music – Glasbena šola smo izdelali grafično podobo aplikacije, ki smo jo skrbno načrtovali, oblikovali in končno pretvorili v primerno obliko za objavo. Vsak takšen projekt je svojevrsten izziv, saj je treba delo opraviti natančno in strokovno, hkrati pa pustiti dovolj proste poti tudi domišljiji in kreativi. V tem primeru smo ideje za dizajn črpali iz same aplikacije – glede na to, da je ta namenjena mlajšim učencem glasbenih šol, smo v grafično predlogo vključili elemente, prilagojene otrokom in najstnikom, katerim je aplikacija namenjena. Veseli nas, da rezultat našega dela ni ostal neopažen, ter da smo tudi s svojim prispevkom podjetju pomagali do nagrade in do nadaljnjih poslovnih uspehov.

 

Sodelovanje s podjetjem Eduart softver d.o.o. pa se s tem za nas ne konča. Za podjetje namreč pripravljamo predstavitvene spletne strani, ki bodo namenjene predvsem predstavitvi podjetja in aplikacije, pa tudi prodaji samega programa. Po objavi spletne strani v začetku septembra pa s podjetjem načrtujemo še nekaj skupnih projektov, kateri bodo zopet odlično izhodišče za prejemanje nagrad.

 

Vabimo vas, da si ogledate nekaj slik grafične podobe, katere smo izdelali za Eduart music aplikacijo, zmagovalnega projekta za Najpodjetniške ideje 2011/2012.

Pojdi nazaj

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.