Izdelava & oblikovanje logotipov

Logotip je obraz podjetja, po katerem si ljudje podjetje zapomnijo, poleg tega pa lahko kvaliteten logotip ključno pripomore pri odločitvi za nakup. Med različnimi izdelki v široki ponudbi bo mnoge kupce pritegnil tisti izdelek, ki ima privlačno grafično podobo.

Simbol vsakega podjetja

Namen logotipa je zagotavljanje prepoznavnosti vašega podjetja, skupaj s podjetniško kulturo in vrednotami.

Ob obisku spletne strani na obiskovalca prvi vtis naredi celotna grafična podoba strani, a v spomin se bo najbolj vtisnil logotip. Logotip je kratka in jedrnata predstavitev celotnega podjetja v eni sliki. Investicija v izdelavo logotipa se odraža v večji prepoznavnosti na trgu, zaupanju strank in posledično boljših poslovnih rezultatih. Zato se pri izdelavi logotipa obrnite na nas!

 

S strokovnim pristopom in ob medsebojnem sodelovanju izdelamo logotip,ki odraža celoto vašega podjetja in pozitivno vpliva na vaše stranke. Skozi celoten proces izdelave se upošteva vse vaše želje in pričakovanja ter nudi strokovne nasvete.

Logotip - več kot le slika

Logotip za seboj skriva veliko več kot le grafično podobo.

Od logotipa je odvisno, v kakšnem spominu bodo podjetje ohranile vaše stranke in partnerji ter s kakšnimi občutki bodo k vam pristopili novi obiskovalci. Zato pri nas izdelavo logotipa jemljemo zelo resno in profesionalno.

 

  • Načrtovanje logotipa temelji na podlagi opisa podjetja, njegovih dejavnosti in ciljev, ciljne publike ter vaših želja.
  • Poskrbimo, da je logotip preprost in eleganten, a vseeno nosi sporočilno vrednost.
  • Profesionalna izvedba zagotavlja, da lahko logotip uporabite v celostni grafični podobi podjetja - na spletni strani, za tiskanje, nalepke, majice…

Proces izdelave logotipa

Profesionalno oblikovanje logotipa zahteva seznanitev s cilji, vrednotami in kulturo vašega podjetja ter poznavanje vpliva logotipa na vaše stranke ter druge obiskovalce.

Ideja in vizija

S poznavanjem idej in vizije podjetja ter medsebojnim sodelovanjem lahko skupaj pripravimo primeren in učinkovit logotip za boljšo prepoznavnost vašega podjetja.

Osnutek 1. faza

Na podlagi izbrane osnove pripravimo različne idejne zasnove, ki že vsebujejo vse potrebne elemente in dajejo osnutek podobe končnega izdelka.

Osnutek 2. faza

Na podlagi izbrane idejne zasnove skupaj predvidimo različne variante oblike in postavitve ustreznih grafičnih elementov logotipa.

Končni izdelek

Naročnik izbere tisto varianto, ki mu je najbolj všeč ter ponovno poda mnenje, želje ter svoja pričakovanja. Sledi profesionalno končno oblikovanje.

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.