Izdelava spletnih trgovin

Z upoštevanjem najnovejših trendov spletnega nakupovanja, narave ter vrste vaših produktov in vaših želja, za vas izdelamo spletno trgovino, ki zadovoljuje ŽELJE VAŠIH KUPCEV ter hkrati DOSEGA NAJVEČJE PRODAJNE REZULTATE. Preko opredelitve lastnosti ter načina razmišljanja vaše ciljne publike ter z osredotočanjem na vaše produkte, za vas načrtujemo in izdelamo vse ustrezne funkcionalnosti spletne trgovine.

Zakaj naše spletne trgovine izstopajo?

Pomagamo vam doseči vaše prodajne cilje s kreativno oblikovno zasnovo, odlično uporabniško izkušnjo ter učinkovito predstavitvijo vaših produktov in storitev.

Že pred samim začetkom izdelave se podrobno seznanimo z vašimi potrebami, željami in cilji. Te informacije so ključne za načrtovanje kakovostne spletne trgovine. Vsake izdelave spletne trgovine se lotimo temeljito – od faze načrtovanja, do izdelave unikatine grafične podobe kot tudi kasnejših faz kodiranja.

 

Po objavi vaše nove spletne trgovine smo kjerkoli in kadarkoli dosegljivi za dodatna vprašanja, morebitno pomoč ali nasvete o nadaljnih možnih izboljšavah, saj je vaše zadovoljstvo edina referenca za naše podjetje.

Izbrane reference spletnih trgovin

Za nami je že lepo število uspešno izvedenih projektov, sodelovali pa smo tako z majhnimi, kot tudi z večjimi podjetji. Oglejte si nekaj primerov izdelanih spletnih trgovin za naše naročnike:

Spletne trgovine zajemajo

Spletne trgovine vsebujejo različne module in funkcionalnosti. Delovanje spletne trgovine prilagodimo vašim željam ter potrebam vaših artiklov.

Neomejeno število artiklov

Vaše prodajne artikle se lahko doda v neomejenem številu. Tudi po objavi se jih lahko poljubno ureja – npr. z dopisom novih informacij, dodatne slike,..

Akcije in kuponi

Določite artikle v akciji ter jih s tem izpostavite. Naše spletne trgovine omogočajo kreiranje akcijskih kuponov, ki vašim kupcem izpostavijo dodatne popuste in ugodnosti.

Pregled naročil

Naše spletne trgovine omogočajo enostavno spremljanje in obdelavo naročil ter beležijo statistiko naročil z namenom doseganja še boljših rezultatov vaše trgovske politike.

Hiter in enostaven nakup

Proces nakupa, izgled in koncept nakupovalne košarice implementiramo tako, da so čim bolj enostavni in pregledni.

Atributi artiklov

Tudi, če imajo vaši artikli različne atribute (npr. različne velikosti, dimenzije, barve), se jih lahko doda v neomejenem številu.

Kategorije produktov

Spletno trgovino izdelamo tako, da ima lahko poljubno število kategorij in podkategorij vaših produktov.

Učinkovito do novih kupcev

Večji obisk vaše spletne trgovine vam ZAGOTOVIMO s pomočjo Google AdWords in SEO optimizacije.

Za doseganje željenih prodajnih rezultatov vaše spletne trgovine za vas pripravimo, postavimo ter vodimo oglaševalsko kampanjo Google AdWords, optimiziramo oglase ter podajamo predloge za doseganje še boljših rezultatov spletne trgovine.

 

Preko natančno določenih ključnih besed pa izvajamo OFF-LINE SEO optimizacijo, ki uvrsti vašo trgovino na prva mesta v spletnih iskalnikih.

Spletne trgovine izdelane po meri

Spletne trgovine naših naročnikov so unikatne, saj so odvisne od vaših prodajnih artiklov in vaših želja.

Spletno trgovino načrtujemo skupaj z vami, med samim procesom izdelave pa naša popolna prilagodljivost dopušča vse vaše popravke in spremembe - vse z namenom izdelave visoko kakovostnega končnega produkta za našega naročnika.

 

Pri izdelavi spletne trgovine se potrudimo, da se izdelki res prodajajo. Grafična podoba je moderna in enostavna za uporabo, nakupni proces pa je kratek in preprost.

Proces izdelave spletne trgovine

Preko premišljenega koncepta, moderne oblikovne zasnove ter kvalitetne izdelave se naše spletne trgovine pohvalijo z redno prodajo artiklov.

 

Načrtovanje

Glede na vaše želje in potrebe za vas načrtujemo spletno trgovino z odlično uporabniško izkušnjo ter učinkovito prodajo vaših artiklov.

 

Oblikovanje

Poskrbimo, da je oblikovna zasnova vaše spletne strani enostavna in pregledna ter prilagojena učinkoviti prodaji.

 

Razvoj

HTML, CSS kodiranje, JavaScript ter PHP programiranje, implementacijo ter postavitev novih modulov izvedemo po najnovejših standardih in trendih.

 

Postavitev

Tudi po objavi vaše spletne trgovine smo vam še vedno na voljo za morebina vprašanja in nasvete, pomagamo vam pri doseganju boljših rezultatov v iskalnikih ter spletno trgovino vzdržujemo.

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.