Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje je najbolj učinkovito in najhitrejše orodje za pridobivanje novih kupcev. Za doseganje željenih prodajnih rezultatov vaše spletne trgovine za vas pripravimo, postavimo ter vodimo oglaševalsko kampanjo Google AdWords, optimiziramo oglase ter podajamo predloge za doseganje še boljših prodajnih rezultatov.

Hitro do novih strank

Spletno oglaševanje je najhitrejši način za pridobivanje novih kupcev.

Z učinkovitim oglaševanjem svojo spletno stran približate potencialnim strankam.Vendar se pri EDsolution osredotočamo tudi na rezultate oglaševanja, torej prodajo. Z analizami maksimalno izkoristimo vložena sredstva in predstavimo preverljive rezultate. Poskrbimo, da vas kupci najdejo in po kliku na vaš oglas kupijo vaš izdelek ali storitev.

 

Z nepazljivim vodenjem oglasne kampanje se kaj kmalu zgodi, da so edini rezultat le rdeče številke na računu. Pri nas pa investicijo v oglaševanje spremenimo v dejanske prodaje vaših izdelkov. Z analizo ključnih besed in optimizacijo oglasov maksimalno izkoristimo vložena sredstva in poskrbimo za preverljive rezultate.

Google Adwords oglaševanje

Zaupajte nam vodenje in izvedbo vaše oglaševalske kampanje z uporabo Googlovih oglaševalskih tehnologij. Dejstvo je, da je Google največji med največjimi – izkoristite to!

Iskalnik Google je največji spletni iskalnik, saj ga uporabljata kar dobri dve tretjini spletnih deskarjev. Že to je zadosten razlog, da si boljšega oglasnega prostora ne bi mogli želeti, poleg tega pa Google navdušuje tudi s svojo tehnologijo prikazovanja oglasov.

 

Vaš oglas bo prikazan le vašim potencialnim strankam, saj poskrbimo, da se oglasi prikazujejo glede na iskane ključne besede, ki jih iskalec vpiše v iskalnik. Tako vemo, da bodo oglasi našli prav vsakogar, ki se zanima za vaše izdelke ali storitve, vi pa ne boste zapravljali sredstev za naključne deskarje, ki jih vaš izdelek ne zanima.

 

Vaš oglas pa ne bo viden le v iskalniku, ampak se bo pojavil tudi ob sporočilih uporabnikov Googlovega e-poštnega sistema Gmail, poleg tega pa tudi na mnogih drugih spletnih straneh, ki so vključene v Googlovo oglaševalsko omrežje. Tako bo vaše oglaševanje res doseglovse tiste uporabnike spleta, ki jih bo vaša ponudba zanimala!

Analiza trga in strategija

Pred izvedbo oglaševanje natančno preučimo vašo konkurenco in vašo ciljno publiko ter pripravimo strategijo za izvedbo učinkovite ter optimalne Google AdWords kampanje.

ključne besede

Glede na oglaševane produkte ali storitve izvedemo analizo in izbor tistih ključnih besed, ki zagotavljajo največji učinek oglaševanja in prodaje.

priprava oglasov

Oglase pripravimo tako, da uporabnika pritegnejo. Hkrati upoštevamo vse algoritme Googla z namenom zagotovitve optimalne izvedbe vašega oglaševanja.

optimizacija in vodenje

za maksimalen izkoristek oglaševalske kampanje celotno kampanjo sproti optimiziramo in prilagajamo glede na razmere trga.

dnevna statistika

Pri EDsolution vam omogočamo, da sami spremljate uspešnost oglaševalske kampanije preko vpogleda v statistiko oglaševanja.

poročila in analize

Za vas pripravljamo mesečna poročila z analizo oglaševalske kampanje ter hkrati podamo morebitna mnenja in predloge za doseganje še boljših rezultatov.

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.