Prenova spletne strani

Roletarstvo Medle d.o.o.

Prenova spletne strani

ELEMENT PVC okna in vrata d.o.o.

Profesionalne spletne strani, namenjene pospeševanju prodaje.

Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna predstavitev, tako vizualno kot vsebinsko, opazna in uporabnikom prijazna in bo spodbudila izredno zanimanje med vašimi sedanjimi in bodočimi strankami.

 

 

zahtevajte ponudbo

Zakaj bo spletna stran izboljšala vaše poslovne rezultate?

Profesionalno in kreativno oblikovana spletna stran, ki bo izražala filozofijo in cilje vašega podjetja, bo v veliki meri pripomogla k realizaciji vaših poslovnih ciljev.

Drugačni od
ostalih ponudnikov

Spletna stran je samo začetek učinkovite prodaje, zato poskrbimo tudi za online trženje.

Natančna analiza
in strategija

Za učinkovit spletni nastop pred izvedbo naredimo analizo vaše konkurence in trga.

Unikaten in
kreativen dizajn

Profesionalen in unikaten dizajn, prilagojen vašemu trgu in načinu poslovanja.

Vrhunska podpora
in vzdrževanje

Naše nasvete, izboljšave in tehnično podporo nudimo tako med izvedbo kot tudi po njej.

Izbrane reference spletnih strani

Naše spletne strani izboljšujejo poslovne rezultate že več kot 100 večjim in manjšim naročnikom.

Učinkovita spletna stran za doseg vašega cilja

Pri izdelavi učinkovite spletne strani vedno upoštevamo vse ključne faktorje, kateri pripomorejo k izboljšavi vašega poslovanja.

 

Najsodobnejši urejevalnik vsebine

Uporabniku prijazen sistem za urejanje vsebine (CMS), vam bo omogočal hitro in preprosto ažuriranje vaše vsebine in komunikacijo z vašimi potencialnimi strankami.

 

Prilagojene spletne strani mobilnim napravam

Že več kot 20% uporabnikov išče informacije preko mobilnih naprav. Odlična prilagojenost napravam, poskrbi da spletna stran zagotavlja hitre in ključne informacije.

 

Visoke pozicije na spletnih iskalnikih

Vaša splena stran se bo uvrščala na najvišja mesta iskalnika Google in tako zagotovila, da vas bodo potencialne stranke našle pred vašo konkurenco.

 

Vzdrževanje in online trženje

Ker želimo, da naši naročniki dosegajo najboljše rezultate, poskrbimo za učinkovito online trženje, s katerim boste dosegali veliko več potencialnih strank.

spletne strani zajemajo

Sodelovanje z EDsolution.si je bila super izkušnja. Poleg storitve smo dobili tudi svetovanje in mnogo drugih koristnih informacij za postavitev spletne strani. Vodja projekta je bil zelo odziven in ažuren, končni izdelek pa točno tak, kot smo si zamislili.

Venturelab d.o.o.

Blaž Kos

Venturelab d.o.o.

Andraž in EDsolution team. Najlepše se vam zahvaljujemo za pomoč in izvedbo naše spletne strani, ravno tako za potrpežljivost in ideje. Smo zahtevna stranka in imamo specifično področje dela, vendar ste ustregli vsem našim "muham". Hvala tudi za podporo in možnost stalnega izboljševanja spletne strani ter za hiter odziv in fleksibilnost.

Veseli smo, da sodelujemo z vami.

Alan Teo Meršol dr. dent. med.

Meršol Dental

Alan Teo Meršol dr. dent. med.

Jaz kot članica DPŽD Bela Cerkev sem sodelovala z vašo agencijo in sicer ste nam napravili spletno stran. Bila sem zadovoljna saj je napravljena tako, da lahko z njo dela tudi tisti, ki ni najbolj vešč računalništva.

DPŽD Bela Cerkev

Ada Udovč

DPŽD Bela Cerkev

Ko smo naročili spletno stran pri EDsolution, smo imeli glede na njihove reference precej velika pričakovanja - tako glede oblikovanja, kot tudi preglednosti, enostavnega upravljanja in optimizacije. Ekipa je res kreativna, zato smo z profesionalnim pristopom maksimalno zadovoljni, poleg tega pa smo stran dobili v rekordno kratkem času, pa tudi cena je bila zelo korektna. Skratka - prvi odzivi so zelo pozitvni, tudi rezultati se že kažejo in verjamem, da bomo s firmo EDsolution tudi vnaprej krojili zgodbo o uspehu.

Borut Kokelj s.p.

Borut Kokelj

Želite posodobiti in nadgraditi vašo spletno stran?

Spletne strani in trgovine smo prenovili že več kot 10 večjim in manjšim naročnikom.

Za doseganje boljših rezultatov je potrebno vedno slediti trendom in se prilagajati trgu ali pa ga izboljševati. S prenovo vaše spletne strani, z novim prostopom in pravo strategijo, bomo izboljšali vaše poslovne rezultate

 

 • Višje pozicije na iskalniku Google
 • Profesionalen in unikaten dizajn
 • Učinkovita strategija in uporabniška izkušnja
 • Enostaven in napreden urejevalnik vsebine

Spletne strani izdelujemo po meri

Spletne strani naših uporabnikov so izvirne in sledijo njihovim ciljem in strategijam, ki jih želijo doseči v poslovnem okolju.

Spletno stran načrtujemo in zasnujemo po vaših željah in našim znanjem, med samim procesom izdelave pa naša popolna prilagodljivost dopušča vse vaše popravke in spremembe, z namenom izdelave visoko kakovostne spletne strani, katera prinaša nove potencialne stranke.

 

 • Izdelamo skico spletne strani / wireframe
 • Poskrbimo za napredne in učinkovite rešitve
 • Oblikujemo unikatno in moderno spletno stran, ki pripomore k večji prodaji

Izdelava mobilnih spletnih strani

Že več kot 20% uporabnikov do spleta dostopa z mobilnimi napravami, zato je prilagoditev spletne strani mobilnim napravam potrebna za zagotavljanje hitrih in ključnih informacij.

Izdelava spletne strani poteka na način, da se vsebina vedno prilagaja različnim mobilnim napravam. Tako je vsebina pregledna in berljiva, ključni elementi pa so vedno izpostavljeni.

 

 • Povečanje vašega ciljnega trga
 • Izboljšanje uporabniške izkušnje in večji prodajni učinek
 • Prednost pred konkurenco in višje pozicije na iskalniku Google

Naša profesionalna spletna stran, vaši boljši poslovni rezultati!

Znamo in zmoremo narediti spletno stran, ki bo izboljšala vaš položaj na trgu.

Zahtevajte ponudbo

Proces izdelave spletne strani

S preudarno izdelano spletno predstavitvijo se poveča prepoznavnost vašega podjetja ter obseg potencialnih strank, kar skupaj vodi do povečane prodaje.

 

Načrtovanje

Glede na vaše želje in potrebe za vas načrtujemo spletno stran z odlično uporabniško izkušnjo ter učinkovito predstavitvijo vašega podjetja.

 

Oblikovanje

Poskrbimo, da je oblikovna zasnova vaše spletne strani enostavna in pregledna ter prilagojena učinkoviti prodaji vaših izdelkov ali storitev.

 

Razvoj

HTML, CSS kodiranje, JavaScript ter PHP programiranje, implementacija ter postavitev novih modulov – vse izvedemo po najnovejših trendih.

 

Postavitev

Tudi po objavi vaše spletne strani vam še vedno pomagamo pri doseganju boljših rezultatov v iskalnikih ter vzdržujemo vašo spletno stran.

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

 • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
 • Analiza optimizacije spletne strani
 • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.