Optimizacija spletnih strani

SEO optimizacija omogoča drastično povečanje obiska vaše spletne strani ter posledično prodajo vaših produktov ali storitev. Z našo pomočjo bo vaša spletna stran ali spletna trgovina na vrhu rezultatov iskalnikov, vaše stranke pa vas najdejo v večjem številu kot do sedaj.

Prva mesta v iskalnikih

Da so prva mesta v iskalnikih še kako pomembna priča podatek, da na povezavo, ki se nahaja na prvi poziciji v Googlovem iskalniku klikne kar približno 36% uporabnikov!

Večina spletnih deskarjev informacije išče preko spletnih iskalnikov, kot sta Google.com in Najdi.si. Strani na spisku rezultatov iskanja so natančno razvrščene glede na algoritme iskalnikov.

 

Dobra tretjina iskalcev klikne na prvi zadetek med rezultati iskanja. V EDSloution.si poskrbimo, da se bo v vrhu rezultatov iskanja pojavila prav vaša spletna stran.

Kaj zajema optimizacija spletne strani

Odlično izvedena SEO optimizacija zahteva natančne in premišljene korake med izvedbo. Ključnega pomena je analiza, tehnična ter vsebinska optimizacija na spletni strani ter sprotno prilagajanje glede na trenutne rezultate. Pri SEO optimizaciji natančno določimo cilje, spremljamo napredek skozi celoten proces ter izvajamo dodatne ukrepe, ki pripomorejo k boljšim iskalnim rezultatom vaše spletne strani.

Analiza

S SWOT analizo dobimo natančne informacije kaj in koliko bo potrebno, da s SEO optimizacijo prehitimo vašo konkurenco. Ničesar ne prepuščamo naključju.

Za načrtovanje pravilne in učinkovite strategijoe SEO optimizacije je potrebna izvedba SWOT analize, ki zahteva temeljite raziskave vas in vaše konkurence. Izvedene analize zagotavljajo umestitev vaše spletne strani v top pozicije spletnih iskalnikov!

 

S SWOT analizo preučimo vaše prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti.

 

Tehnična optimizacija

Pravilna optimizacija tehničnih elementov vaše spletne strani je predpogoj za odlično izvedbo OFF-SITE SEO optimizacije.

Tehnična optimizacija se izvaja za vsakega našega naročnika že med izdelavo spletne strani ali trgovine. V kolikor vaše spletne strani nismo izdelali pri nas, pa vam izvedemo analizo spletne strani ter pripravimo natančno določena navodila katere elemente je potrebno popraviti / dopolniti na vaši spletni strani, da bo izvedba SEO optimizacije učinkovita.

Vsebinska optimizacija

Ključ do uspešno izvedene SEO optimizacije se skriva v podrobnostih.

Uspešno izvedena SEO optimizacija temelji tudi na vsebini spletne strani. Besedilo mora biti prilagojeno ključnim besedam, vaši ponudbi ter obiskovalcem vaše spletne strani.

 

Na podlagi izbranih ključnih besed, na katerih temelji izvedba SEO optimizacije, za vas izvedemo tudi vsebinsko optimizacijo. Besedilo na vaši spletni strani predelajo naši tekstopisci, vanj pa z natančno določeno gostoto dodajajo ključne besede. Ob tem se upošteva berljivost besedila ter usmerjenost na uporabnike.

Off-size optimizacija

Po analizi, tehnični in vsebinski optimizaciji vašo spletno stran umestimo v vrh rezultatov spletnih iskalnikov!

OFF-SITE optimizacijo izvajamo po natančno določeni metodologiji, ki zagotavlja obljubljene rezultate. Metodologija doseganja najvišjih pozicij v iskalnikih je poslovna skrivnost našega podjetja, vendar pa vam s podpisom pogodbe ZAGOTAVLJAMO umestiitev vaše spletne strani v vrh rezultatov v iskalnikih.

 

Za dosego učinkovitih rezultatov SEO optimizacije se obrnite na strokovnjake – obrnite se na nas!

Rezultati in konverzije

S izvedbo SEO optimizacije se prodaja lahko poveča, saj vam zagotovimo večji obisk potencialnih kupcev na vaši spletni strani ali spletni trgovini.

Na podlagi spremljanja celotnega procesa SEO optimizacije pripravljamo podrobna statistična poročila s prikazom merljivih rezultatov spremembe pozicij za posamezne ključne besede. Na podlagi rezultatov boste hitro prišli do sklepa, da se sodelovanje z nami IZPLAČA! Z izvedbo SEO optimizacije se bo:

 

  • Povečal obisk vaše spletne strani ali spletne trgovine
  • Povečalo število potencialnih strank
  • Povečala se bo PRODAJA!

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.