Naši naročniki

Naročnik je najpomembnejši obiskovalec našega podjetja.
Preberite si mnenja ter izkušnje naših naročnikov.

Sodelovanje z EDsolution.si je bila super izkušnja. Poleg storitve smo dobili tudi svetovanje in mnogo drugih koristnih informacij za postavitev spletne strani. Vodja projekta je bil zelo odziven in ažuren, končni izdelek pa točno tak, kot smo si zamislili.

Blaž Kos

Andraž in EDsolution team. Najlepše se vam zahvaljujemo za pomoč in izvedbo naše spletne strani, ravno tako za potrpežljivost in ideje. Smo zahtevna stranka in imamo specifično področje dela, vendar ste ustregli vsem našim "muham". Hvala tudi za podporo in možnost stalnega izboljševanja spletne strani ter za hiter odziv in fleksibilnost.

Veseli smo, da sodelujemo z vami.

Meršol Dental
Vsak, ki se odpravlja na podjetniško pot, ve, da je dobra spletna stran ključnega pomena. EDsolution.si nam je svetoval od samega začetka do končne spletne trgovine. Ker se držijo rokov, nam vedno svetujejo ter so izredno natančni, še danes z njimi uspešno sodelujemo.
Luka Ropotar
Sodelovanje z vami in vaše delo je bilo zelo korektno in hitro. Bili ste zelo prijazni z nasveti in tako smo dobili odličen izdelek.
Alenka

Jaz kot članica DPŽD Bela Cerkev sem sodelovala z vašo agencijo in sicer ste nam napravili spletno stran. Bila sem zadovoljna saj je napravljena tako, da lahko z njo dela tudi tisti, ki ni najbolj vešč računalništva.

Ada Udovč

Profesionalen odnos, razrez opravljen v dogovorjenem roku in brez napak. Nimam pripomb. Priporočam!!

Roman Mulič

Ko smo naročili spletno stran pri EDsolution, smo imeli glede na njihove reference precej velika pričakovanja - tako glede oblikovanja, kot tudi preglednosti, enostavnega upravljanja in optimizacije. Ekipa je res kreativna, zato smo z profesionalnim pristopom maksimalno zadovoljni, poleg tega pa smo stran dobili v rekordno kratkem času, pa tudi cena je bila zelo korektna. Skratka - prvi odzivi so zelo pozitvni, tudi rezultati se že kažejo in verjamem, da bomo s firmo EDsolution tudi vnaprej krojili zgodbo o uspehu.

Borut Kokelj
Kvalitetna in natančna storitev razreza spletne strani, thumbs up!
Žiga Kramperšek

Sodelovanje z Edsolution v zadnjih dveh letih, na področju izdelave grafičnih predlog ter v nekaterih primerih tudi razreza in celotne izvedbe le-teh, lahko le pohvalimo. Ekipa je kreativna in samoiniciativna ter vedno pripravljena narediti nekaj več od naročenega, seveda pa zna to tudi predstaviti in obrazložiti na razumljiv način. To, pa poleg natačnega držanja termina izdelave, najbolj cenimo in pričakujemo od naših partnerjev. Najpomembnejše nam je namreč, da našim naročnikom izdelamo spletno stran, kakršno so si ob naročilu predstavljali ter v dogovorjemu roku.

Danijel Ocepek
S sodelovanjem z EDsolution smo bili zelo zadovoljni, saj so z lahkoto nadgradili naša osnovna pričakovanja in uporabili moderne oblikovalske smernice pri izdelavi naše spletne strani.
Daniel Eyer
Smo trgovina MedBiro in za nas so EDsolution.si delali spletno trgovino. Rada bi pohvalila njihovo delo, z nami je sodeloval Andraž Pavlič, ki je fant na katerega se lahko zaneseš. Vedno dosegljiv in vsako napako popravi v trenutku. Moram povedati da smo celo iz Italije dobili pohvale, da imamo profesionalno narejeno spletno trgovino.
Marija Cotič
Sodelovanje z EDsolution.si je zelo dobro. Spletna stran je narejena profesionalno in pregledno. Pri nastajanju  so upoštevali naše predloge in želje. Vedno dobimo vse informacije, ki jih potrebujemo, kadar potrebujemo kakšno pomoč pa nam vedno pomagajo in svetujejo.
Matija Slak
Andraž in ekipa EDsolution.si YOU ARE SIMPLY THE BEST!!!! You make my dreams come true!!!!!!! Fantje se držijo profesionalnosti in tehničnih ukrepov v trenutku, ko je potrebno!!! Bravo.
Polonca Strajnar

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.