Arhiv blog objav

Za nami je že kar nekaj uspešno izvedenih projektov, sodelovali pa smo tako z majhnimi, kot tudi z večjimi podjetji. Dobro blago se samo hvali, tako da si le oglejte naše dosedanje projekte spodaj.

Junij 2013

slavko šketa

Novi zakon o spletnih piškotkih

Kategorije: Spletne tehnologije

Piškotki v zadnjem času v Evropi dvigajo veliko prahu, predvsem z novimi zakoni, ki jih države sprejemajo. Ti zakoni povzročajo sive lase spletnim mojstrom, ki na svojih spletnih straneh omenjene piškotke uporabljajo – problem pa ni v tem, da se zakonov ne bi hoteli držati, temveč v neenotnosti zakonov v različnih državah, pa tudi v nepoznavanju predpisov lastne države. V Sloveniji na odgovore o novih zakonih v zvezi s piškotki odgovarja informacijska pooblaščenka, ki tudi sama včasih ne zna točno odgovoriti na vprašanja zmedenih upraviteljev spletnih mest. Da bi se takšnim in drugačnim nesporazumom v zvezi z novim zakonom izognili, se moramo najprej podrobneje poučiti o piškotkih samih ter o vsebini novega zakona.

Beri naprej ...

Ekipa

EDsolution.si je agencija za spletne storitve, ki se ukvarja z zagotavljanjem optimalnih spletnih rešitev. Naša ekipa se zaveda, da si naše stranke zaslužijo naš čas in pozornost, zato vsaki stranki ponujamo visoko kakovostne izdelke. Naši cilji so vrhunska kakovost, doseganje odličnih prodajnih rezultatov in zadovoljstvo naših naročnikov.

Več o tem

Brezplačna analiza

Dovolite, da pregledamo ter analiziramo vašo spletno stran - BREZPLAČNO.

  • Analiza uporabniške izkušnje spletne strani
  • Analiza optimizacije spletne strani
  • Analiza Google adWords kampanje

Preizkusi

Hitri kontakt

EDsolution.si, spletne storitve

Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

 

GSM: 040 815 314

 

E-pošta: info@edsolution.si

Vizitka podjetja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.